Számlázás: 

A KALUMET on-line számlázó modulja az egyszerű számlázástól, előlegszámla és idegen devizakezelés készítés funkciókkal egyaránt megbirkózik. Ha havi díjas ügyfeleid vannak, a csoportos számlázás funkció is megtalálható a csomagban, könnyen egyszerűen akár e-számla formátumban! Posta helyett küldd számláid on-line!

Előnyök

  • Telepítés nélkül, azonnal használható
  • Biztonságos, és könnyen integrálható
  • NAV-álló, megfelel a hatályos jogszabályoknak
  • Korlátlan számú e-számla és korlátlan számú papírszámla
  • Vonal és QR kód kezelés
  • EKÁER csatolás, interfész 

Könnyű kezelhetőség

A KALUMET on-line számlázó modulja egy online számlázó program, amit telepítés nélkül, egy böngésző program segítségével a világ minden tájáról azonnal használhatsz. Papír alapú vagy e-számlát is könnyedén kiállíthatsz vele. 

Felhőből, biztonságos

Jelentkezz be bárhonnan, bármikor, asztali gépről vagy mobilról, és a felhő-technológiának köszönhetően máris számlázhatsz. Adataid titkosított formában tárolódnak az EU területén, sokszorosan védett szervereinken, 99,9%-os rendelkezésre állás.

Integrálható

A KALUMET on-line számlázó rendszere könnyedén integrálható a KALUMET system más digitális moduljaival (raktárkészlet kezelés, CRM, webshop stb.). Az adminisztrációt automatikus, nincs szükség emberi beavatkozásra!

Kényelmi funkciók

Szeretnél vevőadatokat tárolni, EVA- vagy ÁFA-analitikát kapni, könyvelődnek olvasási jogot adni? Adjuk postára helyetted a számláidat? Válassz előfizetési csomagjaink és extra szolgáltatásaink közül!

100% NAV- kompatibilis

Ha változnak az adózási szabályok, neked semmit nem kell tenned, a rendszer fejlesztése során mindig figyelemmel kísérjük a jogszabályi változásokat. Mindig naprakész, hiteles programot használhatsz! Mely változtatásokat a havi díja tartalmazza.